Logo-Keramiek Isabelle Sissau
Logo-Keramiek Isabelle Sissau

Keramiek voor jouw HoReCa-zaak

Ideale tasjes voor jouw koffie-bar

Ben je op zoek naar een manier om jouw koffiebar te onderscheiden van de rest? Wil je je klanten niet alleen een kopje koffie, maar ook een onvergetelijke ervaring bieden? Wij hebben de oplossing voor jou!

Isabelle Sissau Keramiek gelooft in de kunst van ambachtelijk vakmanschap. Ik ben trots om je m'n exclusieve collectie ambachtelijk gemaakte tassen en toebehoren te presenteren. Elk stuk is met liefde en toewijding vervaardigd, met oog voor detail en passie voor kwaliteit.

 

keramiek-horeca-isabelle-sissau-2

Keramiek voor jouw restaurant?

Wil je jouw culinaire creaties naar nieuwe hoogten tillen en je gasten een onvergetelijke eetervaring bieden? Bij Isabelle Sissau Keramiek begrijpen we de kunst van verfijning en presenteer ik je een collectie unieke, ambachtelijk gemaakte borden, schalen en meer. Ze dienen niet alleen als servies maar als verlengstuk van de kunst van je keuken.

keramiek-horeca-isabelle-sissau-5

Unieke stijl

M'n collectie straalt authenticiteit uit en voegt een wolkje eigenheid toe aan jouw koffiebar. 

Duurzaam

M'n producten zijn vervaardigd met duurzame materialen waardoor je niet alleen investeert in stijl maar ook in een groenere toekomst.

Maatwerk

Ik werk je idee├źn uit, zodat die perfect aan sluiten bij de sfeer en visie van je koffiebar, restaurant, B&B... Kies uit een scala aan kleuren, ontwerpen, maten.

Ontdek de mogelijkheden


Voor verdere informatie, neem contact op met mij zo kan ik een persoonlijk gesprek inplannen. Ik geloof dat m'n ambachtelijke creaties de perfecte aanvulling vormen op jouw koffiebar, restaurant horeca-zaak en meehelpen om een blijvende indruk na te laten bij je klanten.