Logo-Keramiek Isabelle Sissau
Logo-Keramiek Isabelle Sissau

Ontdek onze referenties

De Drie Ridders

De Drie Ridders is gelegen in Gyverinkhove (deelgemeente van Alveringem), uitgebaat door Bart en Emily, een jong, gedreven en creatief koppel. Dit vind je terug in hun gerechtjes. Ze kiezen voor lokaal, dus ook voor de keramiek van Isabelle Sissau.

Armalot by Julia

Armalot uit De Panne is een restaurant en B&B. Franky en Sandrine zijn de gedreven en supervriendelijke uitbaters. Ze houden van de persoonlijke benadering van hun klanten. Dit vind je ook terug in de keramiek die gemaakt werk in het atelier van Isabelle Sissau.

Patrick Devos

In een historisch pand in het hartje van Brugge vind je restaurant Patrick Devos. Samen met z'n echtgenote Christine runt hij deze stijlvolle zaak. Z'n lekkere gerechtjes en de keramiek van Isabelle Sissau zijn een prima combinatie.

Water en Vuur

Tijl en Gudrun verhuisden enkele jaren geleden van hun vertrouwde boot op de Ijzer naar een fabriekspand in Diksmuide. Ze verbouwden dit en maakten op de top van dit pand een terras met prachtig zicht op de IJzervallei.

Tijl en Gudrun hechten veel belang aan lokale produkten. Zo kwamen ze ook bij Isabelle Sissau Keramiek terecht.

Leon en Leonie

Als feestzaal met Bed & Breakfast vinden wij samenwerken met lokale partners steeds een grote meerwaarde. Zo kozen wij voor ons servies in de B&B voor de kwaliteit en verfijnde vormgeving van Isabelle. Zo komen onze ontbijten en gerechten nog meer tot hun recht. De stijl sluit helemaal aan bij onze huiselijke en landelijke sfeer. Onze bezoekers voelen het verschil en ontbijten met de glimlach. Voor wie een (huwelijks)feest organiseert in onze feestzaal, ontwikkelden we samen met Isabelle een toffe mok met ons logo, als bedanking. De finishing touch voor onze gasten. Bedankt voor de fijne samenwerking Isabelle!

DSC_1577

Willem Hiele

Respect voor het produkt, de vakman, de gast! Dit past perfect bij de keramiek van Isabelle Sissau.

IMG_4172 (Klein)

Potje Paté

"Voor de productie van onze charcuterie in ons atelier De Veurn'Ambachtse werken we graag samen met producenten uit onze regio. Als we dan ook nog eens de gerechtjes van onze horecazaak 't Potje Paté op een bordje van Isabelle kunnen leggen, is de cirkel helemaal rond. Dat ze super mooi zijn en we Isabelle super sympathiek vinden, maakt het plaatje alleen maar mooier!"

foto website

Folie à Deux

Folie à Deux in Nieuwkerke

66215735_2380312132221173_5158287904685948928_n

Granola & Co

Een uitgebreid ontbijt met de beste produkten uit de streek. Geserveerd in de keramiek van Isabelle Sissau.

170626KeramiekIsabelleSissau (108)